Menu
Log in
  • Home
  • Lawton Agenda


8:30 AM - 9:00 AM: Coffee, Networking, and Registration

9:00 AM: Kickoff and Opening Announcements

9:30 AM - 10:20 AM: Session 1
50-minute session followed by a 10-minute break for technology switch-out.

10:30 AM - 11:20 AM: Session 2
50-minute session followed by a 10-minute break for technology switch-out.

11:30 AM - 12:20 PM: Lunch Session

12:30 PM - 1:20 PM: Session 3
50-minute talk followed by a 10-minute break for technology switch-out.

1:30 PM - 2:20 PM: Third Speaker
50-minute talk followed by a 10-minute break for technology switch-out.

2:30 PM: Closing Announcements and Reminder about the 2025 State Conference


Powered by Wild Apricot Membership Software